Palm de rechterkant van de Google zoekresultaten in

 

Heb je jezelf al eens afgevraagd hoe je jezelf in de rechterkolom van de zoekresultaten van Google zet? Via Google Mijn Bedrijf kun je dit in orde brengen. De aanmaak van de pagina’s is gratis.

Het grote voordeel van Google Mijn Bedrijf is dat je extra opvalt omdat jouw informatie over meer dan de helft van de Google pagina zichtbaar is.

Naast je adresgegevens, telefoonnummer en openingstijden kun je ook een landkaart van je locatie toevoegen en reviews van klanten publiceren.

Er is ook plaats voor extra foto’s of een korte tekst om het geheel heel dynamisch te maken. Je kunt er zelfs een link leggen naar je eigen blog en je laatste artikels zo promoten.

Google Mijn Bedrijf van GAIA

GAIA heeft zo bijvoorbeeld ook een Google Mijn Bedrijfpagina aangemaakt. Als je op Google GAIA intypt, dan krijg je onderstaande extra informatie van GAIA in de rechterkolom.

Naast een foto en landkaart, zie je ook direct het adres, telefoonnummer en openingsuren.

Hoe starten met Google Mijn Bedrijf?

 

Wie met Google Mijn Bedrijf wil starten, begint met zich te registreren. Dit doe je door je contactgegevens aan Google kenbaar te maken. Voor Google zijn belangrijk: de naam van je hulporganisatie, je adresgegevens, een e-mailadres, een website-adres, een telefoonnummer.

Google zal nagaan of jij echt verbonden bent aan deze hulpdienst en de nauwkeurigheid van de gegevens die je invoert controleren.

Zo zal Google voorstellen om bijvoorbeeld een mail te mogen sturen, een sms te mogen sturen met een code of een brief via de post te mogen versturen.

Als je er voor kiest om de verificatie via sms te laten verlopen, krijg je via SMS een code doorgestuurd die je op internet op je Google Mijn Bedrijf pagina ingeeft.

Eens Google gecontroleerd heeft of jij echt aan de hulporganisatie verbonden bent, kun je de eigen Google Mijn Bedrijf pagina gaan aanpassen.

Voeg ook foto’s van evenementen aan je Google Mijn Bedrijf toe
Voor de herkenbaarheid van je pagina kun je best foto’s van je hulporganisatie toevoegen.

Dit kan je kantoor zijn met een logo of sfeerfoto’s van evenementen.

Starten met Google mijn Bedrijf

Aanmaak Google Mijn Bedrijf pagina

€75  excl btw 

  • Aanmaak pagina
  • Toevoegen kaart
  • Toevoegen foto’s
  • Toevoegen openingsuren
  • Vooruitbetaling

10 + 12 =

Help mij met het opzetten van Google Mijn Bedrijf ajb

mail of bel 0486 329 020

9 + 14 =