Elke week nieuwe marketing, online of SEO tips

Hoe zorg je er als hulpdienst voor dat mensen je makkelijker gaan vinden, vertrouwen, zich aanmelden voor vrijwilligerswerk of geld doneren?  Bekijk hier onze vaak eenvoudig toe te passen tips.

 

Een poll of test in artikels inbouwen, vinden bezoekers bijzonder interessant. Zij mogen hun mening geven. En wie doet dit nu niet graag?

Bekijk onze eigen simpele 8 vragen test en laat je inspireren hoe je zelf testen kunt integreren op je eigen website.

Op het internet zijn tal van gratis programma’s voorhanden.

Meer lezen

Michel, je bent bijna jarig. Doneer op je verjaardag aan een goed doel dat je belangrijk vindt via Facebook Fundraiser. Deze melding krijgen Facebook gebruikers een paar dagen voor hun verjaardag.

Het opzetten van een eigen campagne zodat jarigen ook voor jou donateurs gaan aanspreken, kan makkelijk. Facebook heeft zelfs een korte introductiefilm met een handige handleiding.

Meer lezen

Waarom kennen we sommige organisaties wel en andere niet? Wellicht zit een combinatie van een naam en slogan er voor iets tussen.

We geven je enkele goede en minder goede voorbeelden en tips om je bekendheid makkelijk te verbeteren.

Meer lezen

Heb je jezelf al eens afgevraagd hoe je jezelf in de rechterkolom van de zoekresultaten van Google zet? Via Google Mijn Bedrijf kun je dit in orde brengen. De aanmaak van de pagina’s is gratis.

In plaats van 1 streepje in de lijst van de zoekresultaten krijg je een mooie foto en contactgegevens er boven op. Meer bezoekers op je website is het gevolg.

Meer lezen

Hoewel je website geen virussen of malware bevat, krijgen je bezoekers toch de melding dat je site onveilig of verdacht is. Check het zelf eens uit als je je naam in de browser ingeeft.

Hoe los je dit eenvoudig op en vergroot je opnieuw je vertrouwen?

Meer lezen

Een mailing doen naar 5.000 mensen? Daar had je vroeger een brief voor nodig. En de brief bereikte vooral die mensen.

Dankzij sociale media als Facebook kun je zelf vaker, goedkoper en doelgerichter je mensen informeren en veel meer mensen bereiken.

Meer lezen

Wil je niet constant de structuur van je website wijzigen maar wel je publiek op de hoogte houden van de vooruitgang van acties, dan is een blog een prima alternatief.

Google smult er van omdat jij zo ook aan Google vertelt dat je zelf nog actief bent

Meer lezen